© Kuva: Getty Images

Huuhkajan vastustaja tiukassa paikassa – saavatko tähtipelaajat peliluvan MM-karsintaan?

Huuhkajan maanantaisella vastustajalla Kosovolla on erittäin tiukat paikat.

Kosovon mittapuulla Suomeen tulleessa joukkueessa on yhä pari kovemman luokan pelaajaa, joille FIFA ei ole vielä myöntänyt pelilupaa.

Valon Berisha on toinen heistä. Hän on Itävallan liigassa pelaavan Red Bull Salzburgin keskikenttäpelaaja, jolla on rasitteena pelejä Norjan maajoukkueessa.

Lähes 50 peliä Seria A -kokemusta omaavalla maalivahdilla Samir Ujkanilla ei ole myöskään vielä pelilupaa, vaikka Huuhkaja-peli häämöttää ovella. Ujkani pelaa tällä hetkellä Italian Pisassa Serie B:tä. Ujkanilla on useita pelejä Albanian maajoukkueessa, mikä voi torpata kassarin pelit Kosovon ryhmässä.

Kosovo nimesi 30. elokuuta maajoukkueensa Suomea vastaan. Tuolloin 25 jalkapalloilijan listalla oli vielä kymmenen pelaajaa, joilla ei ollut FIFA:n myöntämää pelilupaa Kosovon paidassa. Nyt tilanne on se, että Berishan ja Ujkanin lisäksi vihreätä valoa odottaa neljä futaajaa.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!