© Kuva: Pasi Heikkilä

Jari Litmanen Hollannin maajoukkueen apuvalmentajaksi?

Hollantilainen De Telegraaf -lehti pitää Jari Litmasta hyvänä ehdokkaana Hollannin maajoukkueen apuvalmentajaksi.

Hollannin päävalmentajana toimiva Danny Blind on Litmasen vanha pelikaveri Ajax-ajoilta. Blindin apuvalmentajat Dick Advocaat ja Marco van Basten jättivät tehtävänsä. Advocaat siirtyi Turkkiin ja viimeisenä van Basten siirtyi muihin tehtäviin FIFA:lle.

Hollanti on yrittänyt palkata apuvalmentajan paikalle Ruud Gullitin, mutta pestaus ei ole ainakaan vielä tuottanut tulosta. Litmasen mahdollista palkkausta verrattiin lehden mukaan siihen, kun Belgia palkkasi Thierry Henryn apuvalmentajakseen ilman valmennuskokemusta.

Litmanen toimii tällä hetkellä Palloliiton johdon neuvonantajana ja tv-kommentaattorina. Litmasella on valmennuskokemusta Suomen juniorimaajoukkueiden kykyvalmentajana.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!

Comments are closed.