© Kuva: Getty Images

Leicester aloitti upeasti Mestarien liigassa: ”Olen nähnyt tuollaisesta unta”

Hallitseva Valioliiga-mestari Leicester City aloitti vakuttavasti ensimmäisen Mestarien liiga -kautensa seuran historiassa. Club Brugge kaatui vieraskentällä selvästi maalein 0-3.

Leicester-manageri Claudio Ranieri oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen, vaikka kotijoukkue hallitsikin palloa 59-prosenttiesti.

– He liikuttivat palloa hyvin ja hallitsivat palloa, mutta me hallitsimme peliä ja se sopi meille. Sanoin pelaajille ennen ottelua, että kun kuulette hymnin, akut latautuvat ja se laittaa sinut taistelemaan, Ranieri sanoi BBC:n mukaan ottelun jälkeen.

Leicesterin voittomaalin teki jo viidennellä peliminuutilla Marc Albrighton, jolle ottelu ja maali olivat ensimmäisiä Mestarien liigassa. Albrighton pääsi sutimaan pitkän rajaheiton sisään lähietäisyydeltä.

– Maalin tekemisestä tuli aivan uskomaton fiilis. Olen nähnyt tuollaisesta unta ja se oli aivan samanlaista kuin unissa, Albrighton hehkutti.

Leicesterin maalikarkelot tahditti Riyad Mahrez, joka ampui toisen maalinsa upealla vapaapotkulla ja toisen maalin hän viimeisteli pilkulta, kun Brugge-maalivahti Ludovic Butelle kaatoi Jamie Vardyn rankkarialueen sisällä.

– Hyvä alku, mutta nyt meidän täytyy unohtaa tämä ja keskittyä lauantain isoon otteluun, Mahrez sanoi ja viittasi lauantaiseen Valioliiga-kamppailuun Burnleya vastaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!