Manchester Cityn manageri Pep Guardiola ei ottanut keskikenttäpelaajaansa Yaya Toureta mukaan Mestarien liiga -ryhmäänsä, josta kimpaantuneena Touren agentti Dimitri Seluk otti nokkiinsa (lue uutinen). Guardiola sanoi, ettei Tourella ole asiaa kokoonpanoon ennen kuin hänen agenttinsa pyytää anteeksi seuralta.

Seluk sanoi aiemmin syyskuussa, että toivottavasti Guardiolalla on pokkaa myöntää virheensä, jos City ei voita Mestarien liigaa. Guardiolan mukaan tämä oli kohtuutonta.

– Se oli todella vaikea päätös jättää Toure listan ulkopuolelle. Niin kauan, kun hänen agenttinsa puhuu tuollaisia, Toure on ulkona, Guardiola sanoi

– Ellei hänellä ole pokkaa tulla sanomaan median eteen tai soittaa minulle ja pyytää anteeksi tältä seuralta. Sitten kun näin tapahtuu, Yaya on osa ryhmää ja hänellä on mahdollisuus päästä pelaamaan siinä missä muillakin, Guardiola teki selväksi.

Toure on pelannut yhden ottelun tällä kaudella, joka oli Mestarien liigan karsinta ottelu Steua Bukarestia vastaan. Valioliigassa Toure ei ole ollut kertaakaan edes kokoonpanossa.

Lähde: goal.com