© Kuva: Getty Images

Portugalilaistähti myöntää: ”Siirto Tottenhamiin oli minuuteista kiinni”

AS Monacossa nykyisin pelaava portugalilaistähti Joao Moutinho oli lähellä siirtyä Tottenhamiin neljä vuotta sitten. Tänään Moutinho kohtaa Tottenhamin Moncaon paidassa Mestarien liigan avauskierroksen ottelussa.

Moutinho, 30, pelasi kaudella 2012 Portossa, josta tie oli hyvin lähellä viedä Tottenhamiin.

– Se on totta. Olin muutaman minuutin päässä siirtymisestä Tottenhamiin, Moutinho kertoi lehdistölle ennen keskiviikon Mestarien liiga -ottelua.

Lopulta Moutinho siirtyi Monacoon kautta myöhemmin. Moutinho pelaa neljättä kauttaan Monacossa ja on noussut seurassa avainpelaajaksi. Viime kesänä Moutinho juhli Portugalin paidassa EM-kultaa.

– Nyt keskityn auttamaan joukkuettani täällä, että pääsisimme seuraavalle kierrokselle Mestarien liigassa. Tottenham on ehkä lohkon hienoinen suosikki, mutta lohko on todella tasainen, Moutinho sanoi.

Monacon ja Tottenhamin lisäksi lohkossa pelaa suomalaisten tähdittämät Bayer Leverkusen (Joel Pohjanpalo) ja Moskovan TsSKA (Roman Eremenko).

– Kaikilla joukkueilla on mahdollisuus päästä jatkoon, ja kaikki haluavat jatkoon, Moutinho analysoi lohkon voimasuhteita.

Lähde: squawka.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!