Ruotsalaiset dominoivat Pohjoismaisten seurojen katsojakeskiarvoja – HJK vasta 33.

© Kuva: Getty Images

Ruotsalaiset seurajoukkueet hallitsevat yleisökeskiarvoja Pohjoismaissa. Viimeisten mittausten mukaan 20 parhaan yleisökeskiarvon joukosta puolet ovat ruotsalaisia joukkueita.

Pohjoismaiden paras yleisökeskiarvo (23 083 katsojaa) on tukholmalaisella Hammarbyllä. Hammarby on ainoa seura, jonka yleisökeskiarvo on yli 20 000 katsojaa per peli.

Myös toiseksi paras katsojakeskiarvo löytyy Tukholmasta AIK:lta. Kolmanneksi eniten väkeä käy Malmö FF:n peleissä. Paras norjalaisjoukkue yleisökeskiarvoissa on Rosenborg, jonka otteluissa käy neljänneksi eniten katsojia, keskimäärin 16 502 katsojaa.

Viidentenä on ensimmäinen tanskalaisjoukkue, Teemu Pukin edustama Bröndby, jonka pelejä seuraa keskimäärin 13 873 katsojaa.

Ensimmäinen suomalaisjoukkue listalla on HJK, joka on yleisökeskiarvoissa vasta 33. HJK:n peleissä on käynyt tähän mennessä kaudella 2016 keskimäärin 4 520 katsojaa. Seuraava suomalaisjoukkue on 44. sijalla oleva HIFK.

Paras islantilaisjoukkue FH löytyy sijalta 78. FH:n otteluissa käy keskimäärin 1505 katsojaa. Sitä edellä on muun muassa Ykkösessä pelaava TPS.

Katso koko tilasto täältä.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.