© Kuva: Getty Images

Seurakaveri povasi Joel Pohjanpaloa avauskokoonpanoon: ”Hän on uhka”

Hurjassa vedossa Bayer Leverkusenissa ollut suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo saattaa saada avauskokoonpanon paikan tämän illan Mestarien liigan ottelussa. Leverkusen pelaa kotikentällä Moskovan TsSKA:a vastaan.

Pohjanpalo on viimeistellyt viimeisissä kahdessa Bundesliga-ottelussa neljä maalia. Suomalainen valittiin koko sarjan viime kierroksen parhaaksi pelaajaksi, kun hän iski hattutempun Hamburger SV:n verkkoon. Pohjanpalo on tarvinnut neljään osumaan vain 32 peliminuuttia kentällä.

Pohjanpalon seuratoveri Lars Bender kehui suomalaista ja povasi hänelle jopa avauksen pelipaikkaa keskiviikon Mestarien liiga -otteluun.

– Joel on nöyrä ja itsevarma pelimies. Jos hän on huomenna avauksessa, olen varma, että hän on uhka (vastustajalle), Bender sanoi UEFA:n toimittaja Matthew Howartin mukaan.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!