© Kuva: Getty Images

Suurseurojen havitteleman Diego Simeonen kiikairessa siintää yllätysseura – viime viikolla luotsi lyhensi sopimustaan Atleticon kanssa

Puolitoista vuotta sitten pitkän sopimuksen Atletico Madridin kanssa solminut Diego Simeone lyhensi yllättäen sopimustaan viime viikolla. Vuoteen 2020 voimassa ollut sopimus lyheni kaksi vuotta ja nyt Simeone jättää Atleticon taakseen vuonna 2018.

Goal-sivuston tietojen mukaan argentiinalaisluotsin uusi osoite tulee olemaan Inter Milan, jossa Simeone vietti peliurallaan vuodet 1997–1999. Simeone on jo aiemmin kertonut halustaan valmentaa Interiä, mutta ei ole täsmentänyt ajankohtaa.

Goal väittää näin tapahtuvan vuonna 2018.

Sivuston mukaan Interin varapuheenjohtaja Javier Zanetti ja Simeone ovat jo sopineet Simeonen tulosta epävirallisesti.

Interin nykyisellä valmentajalla Frank de Boerilla on sopimus vuoteen 2019 asti, mutta sopimuksessa oleva pykälä mahdollistaa pestin katkaisemisen puolellatoista miljoonalla eurolla, mikä on – nykyjalkapallossa – pieni summa.

Aikaisemmin Simeonea on ainakin huhujen tasolla yhdistetty useisiin Euroopan suurseuroihin.