Vaasan Palloseura on käyttänyt optionsa Jerry Voutilaisen ja Aatu Laatikaisen osalta.

Voutilainen teki toissa talvena Vepsun kanssa 2+1 -vuotisen sopimuksen ja näin ollen käytetyn option myötä jatkaa raitapaitojen keskikentällä myös kaudella 2017.

21-vuotias Voutilainen oli alkukaudesta loukkaantuneiden listoilla, mutta viime aikoina hän on pelannut paljon. Tällä kaudella Jerry on esiintynyt 20 ottelussa VPS:n paidassa ja tehnyt yhden maalin sekä antanut yhden maalisyötön.

Laatikainen puolestaan tuli Vaasaan täksi kaudeksi 1+1 -vuotisella sopimuksella. Laatikainen on vasta 19-vuotias nuorukainen, joka on lunastanut peliaikaa kaikkiaan 17 ottelussa tällä kaudella.

Yhden maalisyötön antaneella Laatikaisella on potentiaalia kasvaa kovan tason keskikenttämieheksi, sillä jo tällä kaudella nuoren herran otteet etenkin pallollisena ovat olleet hyvää luokkaa Raidan keskikaistalla.

– Todella hyvät fiilikset. Olen ollut kaikkeen toimintaan tyytyväinen täällä. Hienoa, että minuunkin on oltu niin tyytyväisiä, että sain jatkaa täällä, Laatikainen jutteli.

Tyytyväisyys juontuu monesta asiasta – kentältä ja kentän ulkopuolelta.

– Meillä on huippujoukkue, jossa on hienoa saada olla mukana. Meillä on todella hyvät koutsit. Unohtaa ei saa olosuhteitakaan, jotka ovat uuden stadionin myötä huippuluokkaa.

– Pelitapa on myös loistava ja se sopii minulle todella hyvin, Laatikainen painotti.

Lähde: Vepsun verkkosivut