Allsvenskanissa pelaavalla suomalaislupauksella edessä seuran vaihto? ”Paluu Jaroon ei ole mahdollista”

© Kuva: Juha Tamminen
Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Palloliiton järjestämässä Captain’s Ball tilaisuudessa vuoden alle 21-vuotiaaksi miespelaajaksi valittu Simon Skrabb, 21, haluaa jatkaa uraansa Allsvenskanissa. Skrabb pelaa tällä hetkellä Geflessä, joka on vaarassa pudota sarjatasoa alemmas.

Keskikentällä viihtyvä Skrabb on vakiinnuttanut Geflessä tällä kaudella paikan avauskokoonpanossa. Vahvan kauden pelannut Skrabb on Jaron sopimuspelaaja, joka on pelannut jo kolme kautta lainalla Allsvenskanissa, kaksi kautta Åtvidabergsissä ja tämän kauden Geflessä.

– Lainasopimus päättyy, mutta sen enempää en vielä tiedä. Keskityn nyt Gefleen kauden loppuun saakka, ja sitten näemme, missä menemme, Skrabb kertoi Fotbolltransfers.comille.

Gefle on tällä hetkellä Allsvenskanissa toiseksi viimeisenä, kaksi pistettä karsijan paikasta. Skrabb on osunut maalipuiden väliin tällä kaudella seitsemän kertaa Allsvenskanissa ja pelannut muutoinkin vahvan kauden. Tavoite on jatkaa Allsvenskanissa, vaikka Gefle putoaisi.

– Olen mielestäni osoittanut, että pärjään hyvin tällä tasolla, joten siinä tapauksessa edessä voi olla uusi seura täällä. Mutta en mieti sitä nyt, Skrabb sanoi.

Skrabbin mukaan paluu Jaroon ei ole mahdollista. Jaro pelaa ensi kaudella Ykköstä.

– Se (paluu Jaroon ja Ykköseen) ei olisi oikea askel uralleni, Skrabb kertoi.

Lähde: Fotbolltransfers.com

Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliWest Ham menetti isot rahat katsomorähinään – nimisponsori vetäytyi!
Seuraava artikkeliFC Interin omistaja liikuttui kyyneliin kunnianosoituksesta: ”Olen todella ymmälläni”