Ranskan liigassa FC Metzin joukkueessa palloileva Vincent Thill on herättänyt otteillaan ihailua ympäri Euroopan suurseuroja. Pelaajan edustajan mukaan muun muassa Real Madrid ja Bayern München ovat 16-vuotiaan superlupauksen perässä.

Thill on saanut satunnaisia peliminuutteja nuoresta iästään huolimatta jo Metzin edustusjoukkueessa Ligue 1:ssä. Luxemburgin maajoukkueessa vastuuta on tullut enemmän. Suurseurat ovat olleet kiinnostuneita nuoren hyökkääjän otteista jo pidemmän aikaa.

– Bayern luuli, että hän (Thill) olisi saatavilla mielenkiintoisella siirtosummalla, mutta Metzillä oli erilainen näkemys asiaan. Taloudellisista syistä siirtoa ei koskaan tapahtunut, Thillin edustaja Didier Philippe sanoi Footmercatolle.

Kilpasilla on ollut myös Real Madrid, jonka päävalmentaja Zinedine Zidane on tietojen mukaan jo soittanut nuorukaiselle ja keskustellut mahdollisesta siirrosta Madridiin.

– Voin vahvistaa sen, että Real Madrid on kiinnostunut hänestä, mutta en tiedä, onko Zidane henkilökohtaisesti soittanut hänelle, Philippe kertoi.

Philippen mukaan Metz on tällä hetkellä oikea seura luxemburgilaiselle huippulupaukselle. Real Madridin ja Bayern Münchenin lisäksi ottajia on Philippen mukaan enemmänkin.

– He eivät ole ainoat seurat, jotka ovat olleet kiinnostuneita. 16-vuotiasta ei näe ihan joka päivä Ligue 1:ssä. Hän on erikoislaatuinen lupaus, jolla on taianomainen vasen jalka, Philippe kehui suojattiaan.

Lähde: goal.com