© Kuva: Getty Images

Entinen ManU-tähti yllätti – lahjoitti palkkansa hyväntekeväisyyteen!

Manchester Unitedin entinen puolustaja Rafael on tehnyt yllättävän teon.

26-vuotias brassi pelaa Ranskan liigaa Lyonissa. Hän loukkaantui syyskuussa, takareisivamma piti hänet sivussa yli kuukauden.

Rafael ilmoitti seurajohdolle, ettei halua palkkaa tuolta ajalta, mutta hänelle kerrottiin, ettei sellainen ole sallittua. Niinpä Rafael päätti lahjoittaa palkkansa hyväntekeväisyyteen OL Fondation -säätiölle. Rahat käytettiin robotin rakentamiseen, jonka avulla sairaalassa olevat lapset voivat jutella pelaajien kanssa sairaalasta käsin.

– Rakastan pelaamista ja haluan, että siitä maksetaan. Mutta en pystynyt pelaamaan. Olen iloinen, että keksimme jotain, mistä oli iloa lapsille. Mutta samalla tällainen teki hyvää minullekin, Rafael sanoi L’Equipelle.