2. Bundesliigassa pelaavan München 1860:n kroatialainen hyökkääjä Ivica Olic on saanut kahden ottelun pelikiellon lyötyään vetoa oman sarjansa peleistä. Lisäksi Olicille lyötiin lähes 20 000 euron sakot tapahtuneesta.

Bayern Münchenissa vuosina 2009-12 pelannut Olic pahoitteli tapahtunutta seuransa tiedotteessa.

– Totta kai se oli iso virhe. En pelannut millään isoilla summilla, lähinnä se oli hauskanpitoa. Olen todella pahoillani tapahtuneesta, Olic kertoi BBC:n mukaan.

Saksan jalkapalloliitto kieltää vedonlyönnin kaikilta liiton alaisissa sarjoissa pelaavilta pelaajilta. Olic oli löynyt vetoa yhdeksästä Saksan 2. Bundesliiga -ottelusta. Olicin mukaan hän ei ollut löynyt vetoa omista peleistään, eikä tietojen mukaan tapahtuneeseen liity ottelumanipulaatiota.

Saksan jalkapalloliitto kuitenkin kieltää kaiken vedonlyönnin tai kolmansien osapuolien käyttämisen vedonlyönnissä. Olic siirtyi täksi kaudeksi Müncheniin ja on tällä hetkellä loukkaantuneena.