© Kuva: Pekka Mäntylä

Ilveksen tähti Ugandan maajoukkuepaitaan

Veikkausliiga on puolentoista viikon mittaisella maajoukkuetauolla, mutta monikaan Ilveksen pelaaja ei ehdi levähtämään.

Peräti seitsemän Ilves-pelaajaa on tällä hetkellä maajoukkueiden mukana. Yunus Sentamu on Ugandan maajoukkueen matkassa ja kuusi muuta Suomen nuorisomaajoukkueissa.

Sentamu on maajoukkueen mukana Loméssa, jossa Togo isännöi Ugandaa tiistai-iltana pelattavassa maaottelussa. Ottelu toimii Ugandalle valmistavana maaotteluna ennen perjantain MM-karsintaottelua Ghanaa vastaan.

Muista Ilveksen maajoukkuepelaajista Otto Huuhtanen on U17-maajoukkueessa, Martti Haukioja U18-maajoukkueessa, Mikael Soisalo U19-maajoukkueessa, Lauri Ala-Myllymäki U20-maajoukkueessa ja Tatu Miettunen sekä Felipe Aspegren U21-maajoukkueessa.

(Lähteet: Palloliitto ja Ilveksen nettisivut)