© Kuva: Getty Images

Liverpool harkitsemassa 50 miljoonan euron hyökkääjähankintaa

Don Balonin mukaan Liverpool saattaa hankkia vahvistusta hyökkäyspäähänsä.

Kyseessä on Athletic Bilbaon Inaki Williams, jota Liverpool on seurannut jo pidempään. Liverpool saattaa olla valmis maksamaan tammikuussa jopa varsin kovat 50 miljoonaa euroa, joka on espanjalaishyökkääjän ulosostoklausuuli. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp näkee Williamsissa yhtäläisyyksiä Pierre-Emerick Aubameyangiin, joka loisti Kloppin alaisuudessa Borussia Dortmundissa.

22-vuotias Williams on säväyttänyt jo La Ligassa: viime sesongilla mies nakutti kahdeksan maalia 25 pelissä. Tällä kaudella saldo on kahdeksan peliä ja yksi maali.

Williams lukeutuu Espanjan maajoukkuerinkiin. Hän teki viime tammikuussa vuoteen 2021 ulottuvat kontrahdin seuransa kanssa. Miehen aiempi ulosostosumma oli tammikuussa 20 miljoonaa euroa. Tuolloin Guardian uutisoi, että Liverpool on valmis satsaamaan Williamsiin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!