© Kuva: Getty Images

Manchester Citylle jo viides voitoton ottelu putkeen!

Manchester City pystyi sentään nousemaan 1-1-tasapeliin kotonaan Southamptonia vastaan. Vieraat johtivat tauolla Nathan Redmondin maalilla 1-0.

Toisella jaksolla City lisäsi höyryä, mutta Southampton pisti sitkeästi hanttiin. 55. minuutilla Leroy Sane syötti laidasta matalan pallon keskelle, mistä 20-vuotias nigerialaishyökkääjä Kelechi Iheanacho iski kauden kolmannen liigamaalinsa.

Tasapelipisteellä City on nyt 20 pisteessä yhdessä Liverpoolin ja Arsenalin kanssa.

Ottelu oli Pep Guardiolan superjoukkueelle jo viides peräkkäinen ilman voittoa. Kauden alussa se voitti kymmenen ottelua putkeen kaikissa kilpailuissa maalierolla 30-6. Nyt on tullut viiteen peliin kaksi tappiota ja kolme tasapeliä maalierolla 5-11.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!