Veikkausliiga huipentuu mestaruustaistoon, unohtamatta putoamistaistelua. Reiluun viikkoon mahtuu jokaiselle joukkueelle kolme ottelua. HJK lähtee viimeiseen rypistykseen hyvistä ja terveistä asetelmista.

Veikkausliiga-mestaruus ratkaistaan neljän joukkueen kesken. IFK Mariehamn, HJK, SJK ja Ilves ovat kaikki vielä kiinni himoitussa pokaalissa.

HJK kohtaa kotonaan tänään illalla kärkikamppailussa IFK Mariehamnin. Klubin päävlamentaja Mika Lehkosuolla on syytä hymyyn, sillä joukkueen terveystilanne näyttää paremmalta kuin ehkä kertaakaan tällä kaudella.

– Kentällä nähdään yhtenäinen, hyvävireinen ja terve joukkue. Meillä on erittäin hyvä terveystilanne, meillä jää hyviä pelaajia vaihtopenkille ja jopa kokoonpanon ulkopuolelle, Lehkosuo kertoi HJK TV:n haastattelussa.

HJK koki kovia takaiskuja Suomen Cupin finaalissa SJK:ta vastaan, kun muun muassa Toni Kolehmainen ja Taye Taiwo loukkaantuivat, eivätkä pystyneet pelaamaan Stadin derbyssä HIFK:ta vastaan, joka päättyi nöyryyttävään tappioon.

Lehkosuo saa Veikkausliigan ratkaisuhetkillä parhaan kokoonpanon käyttöönsä, joka sai miehen hymyilemään.

– He kaikki (Suomen Cupissa loukkaantuneet) ovat mukana, eivätkä pelkästään mukana, vaan ovat jo viikon verran pystyneet harjoittelemaan, eli he ovat hyvässä vireessä. Olemme todella terveenä tähän loppurutistukseen, Lehkosuo sanaili.

Lähde: HJK