© Kuva: Getty Images

PSG-tähti lähtökuopissa? Agentti vihjasi: ”Meillä on tarjoukset jo neljästä suurseurasta”

PSG-puolustuksen johtohahmo Thiago Silvan, 32, sopimus pariisiliaisjoukkueen kanssa päättyy kuluvaan kauteen. Silvan agentin mukaan he odottavat seuralta jatkosopimusta joulukuuhun mennessä.

Siirryttyään AC Milanista PSG:hen vuonna 2012, Silva on kuulunut seuran tärkeimpiin pelaajiin. Brassitoppari on luutinut kaudesta toiseen isoja minuutteja pariisilaisten keskuspuolustuksessa. Agentin mukaan ottajia Silvalle riittää, jos seura ei tarjoa jatkosopimusta.

–  On todella tärkeää meidän ja seuran kannalta, että kaikki olisi selvää ensi joulukuussa, Silvan edustaja Paulo Tonietto totesi Le Parisien -lehdelle.

– Voimme kuvitella lähtevämme PSG:stä, jos seura ei ole tehnyt meillä tarjousta siihen mennessä (joulukuu). Meillä on tarjoukset jo kolmesta tai neljästä suurseurasta, Tonietto sanoi.

Silva on agenttinsa mukaan viihtynyt hyvin Pariisissa ja olisi halukas jatkamaan uraansa PSG:ssä. Silva on voittanut PSG-aikanaan neljä Ranskan mestaruutta ja pelannut yli 160 ottelua kaikki kilpailut mukaan lukien.

– Thiagon toiveena on jatkaa Pariisissa. Hän ja perheensä pitävät kaupungista. Mutta kaikki on nyt kiinni seurasta, Tonietto heitti.

Lähde: goal.com