© Kuva: Juha Tamminen

TPS-puolustaja ratkaisevasta nousukarsintaottelusta: ”Nyt ei ole mitään paineita”

Tänään ratkaistaan Turussa, kumpi turkulaisjoukkueista pelaa ensi kaudella Veikkausliigaa ja kumpi Ykköstä. Nousukarsinnan toiseen osaotteluun lähdetään kutkuttavista asetelmista, kun ensimmäinen ottelu päättyi TPS:n kotona 0-0.

TPS:n puolustaja Juri Kinnunen oli luottavainen avausottelun jälkeen. TPS paransi pelaamistaan alun hermostuneisuuden jälkeen roimasti, ja Kinnusen mukaan siitä pitää jatkaa.

– Meidän täytyy puolustaa tiiviisti ja isketään nopeilla vastahyökkäyksillä. Juoksemme kyllä heiltä jalat alta. 1-0 riittää minulle aivan hyvin. Pelataan samaa peliä, kun aloimme pelaamaan ensimmäisessä osaottelussa 20 minuutin jälkeen, Kinnunen sanoi SuomiFutis.com-sivustolle.

Avauspelin onnistumiset ruokkivat Kinnusen mukaan Palloseuran nuoren joukkueen itseluottamusta.

– Se oli äärimmäisen tärkeä juttu itseluottamukselle, että näimme pystyvämme pelaamaan omaa peliä heitä vastaan. Nyt meillä ei ole mitään paineita, jos ensimmäisessä osaottelussa niitä oli. Olemme tosi hyvässä kunnossa, eikä nousu jää ainakaan siitä kiinni, Kinnunen totesi.

Interin laitahyökkääjä Solomon Duah harmitteli avauspelin jälkeen missattua maalipaikkaansa. Duahin mukaan Interin täytyy näyttää kentällä osaamisensa, jonka myötä tasoero tulee esiin.

– He käyttivät ensimmäisessä osaottelussa kaikki koiruudet ja yrittivät saada meidät suuttumaan. Kyllä meidän pitäisi silti olla selvästi parempi joukkue ja näyttää se kentällä lauantaina, Duah kommentoi SuomiFutis.com-sivustolle.

Inter tuhlasi usean tekopaikan avausottelussa, joten liigapaikan säilyttämiseen Duahilla on selvät lääkkeet.

– Puolustetaan tiiviisti ja laitetaan pallo pussiin. Meidän täytyy näyttää selkeä tasoero, mikä meidän ja Tepsin välillä on. Jos teemme meidän omat asiamme huolellisesti ja viimeistellään paikoista, niin ei heillä pitäisi olla mitään saumaa, Duah sanoi.