© Kuva: Getty Images

Valioliiga-managerin tuska jatkui – kauden ensimmäiset potkut lähellä

Swansean alkukausi Valioliigassa on ollut surkea viime kaudella managerin saappaisiin hypänneen Francesco Guidolinin johdolla. Voittotili jäi avaamatta myös Liverpoolia vastaan.

Tasapeli oli lähellä, mutta sekin jäi Guidolinin joukoille haaveeksi, kun Liverpool haki vieraspisteet maalein 1-2.

Swansean puolustustaistelu kesti aina 83. minuutille asti, jolloin punapaidoille vihellettiin rangaistuspotku. James Milner laittoi pallon varmasti sisään pilkulta jo neljättä kertaa tällä kaudella varmistaen Liverpoolille voiton.

Swansea nappasi ottelussa kuskin paikan, kun se meni avauspuoliskolla johtoon jo 8. minuutilla Leroy Fer’n maalilla. Maali oli 26-vuotiaalle keskikenttäpelaajalle jo kauden neljäs. Ensimmäinen puoliaika oli Swansealta hyvää pelaamista.

Toisella puoliajalla Swansean tankista tuntui loppuvan bensa. Liverpool alkoi vyörymään hyökkäys hyökkäykseltä kohti kotijoukkueen maalia.

Liverpool nousi tasoihin 54. minuutilla. Roberto Firmino puski Jordan Hendersonin keskityksen maaliin. Swansean puolustuslinja yritti tehdä tilanteessa paitsioansaa, mutta epäonnistui totaalisesti.

Tappio oli Swansealle jo kauden viides kuuteen otteluun. Guidolin pelasti walesilaisseuran viime kaudella hypäten kesken kauden seuran manageriksi ja pitäen seuran Valioliigassa.

Sen jälkeen Swansea teki kahden vuoden jatkosopimuksen Guidolinin kanssa, mutta nyt tulevaisuus näyttää todella synkältä Guidolinin kannalta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!