© Kuva: Getty Images

Valioliiga-tähden veli vihjasi siirrosta Italialaiseen suurseuraan: ”Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan”

Stoke Cityn sveitsiläinen tähtipelaaja Xherdan Shaqiri on italialaisten lähteiden mukaan ollut AS Roman tarkkailun kohteena. Shaqirin agenttina toimiva veli Erdin Shaqiri vihjasi, että siirto Romaan voi olla mahdollinen tammikuussa.

Shaqirin alkukausi Valioliigassa on ollut loukkaantumisten sävyttämä. Sveitsiläinen keskikenttäpelaaja on pelannut vain kolme ottelua Valioliigassa, joissa hän on onnistunut kerran maalinteossa. Stoke on Valioliigassa vasta toiseksi viimeisenä, eikä joukkue ole vielä onnistunut ottamaan yhtäkään voittoa.

– Roma? Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. Olen pahoillani, etten voi sanoa enempää, tähtipelaajan veli Erdin sanoi Corriere dello Sportille.

Tällä hetkellä Shaqiri keskittyy veljensä mukaan täysin Stoken tekemisiin ja kurssin kääntämiseen.

– Ainoa varma asia on se, että Xherdan keskittyy Stokeen. Tammikuu on sen verran kaukana vielä, että tässä on aikaa sisäistää useita eri vaihtoehtoja, veli totesi.

Shaqiri on pelannut aiemminkin Serie A:ta Inerin paidassa kaudella 2014-2015. Italiassa vietettyä kautta ennen Shaqiri edusti Bayern Münchenia kolmen kauden verran.

Lähde: goal.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!