© Kuva: Getty Images

AC Milan ei halvalla luovu timantistaan – lähtöhinta hipoo pilviä!

AC Milanin maalinsuulla on tällä kaudella nähty jotain ennennäkemätöntä. Gianluigi Donnarumma on vain 17-vuotiaana vallannut seuran ykkösmaalivahdin paikan ja tehnyt jo debyytin Italian A-maajoukkueessa. Suoritukset ovat tietysti herättäneet myös kiinnostuksen Euroopan huippuseuroissa.

Seurat kuten Manchester City, FC Barcelona, Real Madrid ja Juventus ovat olleet teini-ikäisen maalivahdin perässä. Juventuksen seurapomo Beppe Marotta vihjasi jo, että seura on kiinnostunut tuomaan Donnarumman jatkamaan kaimansa Gianluigi Buffonin jalanjäljissä Torinossa.

Donnarumman nykyinen sopimus Milanin kanssa on vuoteen 2018 asti. Juve-kassari Buffon sen sijaan on suunnitellut lopettavansa kesän 2018 MM-kisoihin.

Ilmaiseksi ei Donnarumma ole ainakaan lähdössä. Italialaisen Gazetta dello Sportin mukaan Juve saisi pulittaa peräti 60 miljoonaa euroa Donnarummasta.

Nuorukaisen agentti Mino Raiola on puhunut, että hänen suojattinsa olisi 170 miljoonan euron arvoinen, mutta ne puheet taitavat olla vain agentin hourailua. Tosin täytyy muistaa, että Raiola oli myös Paul Pogban ennätyksellisen siirtosumman takana viime kesänä.

Donnarumma on tietojen mukaan lähtökohtaisesti kiinnostunut jatkamaan Milanissa. Jatkosopimusta on huhuiltu nuorukaisen 18-vuotissyntymäpäivänä.