AC Milanin superlupaus ei leiju: ”Minua ei 170 miljoonaa kiinnosta”

© Kuva: Getty Images

AC Milanin 17-vuotias maalivahti Gianluigi Donnarumma on tällä hetkellä kuumaa kamaa ja hänen tulevaisuudellaan spekuloidaan koko ajan.

Italian maajoukkueeseenkin noussut nuorukainen sanoo, että vaikka hänen hinnakseen on arvioitu järjettömät 170 miljoonaa euroa, se ei vaikuta hänen pelaamiseensa ja keskittymiseensä AC Milaniin millään tavalla.

Donnarumma on sementoinut paikkansa Milanin ykkösmaalivahtina ja monet seurat ovat hänestä kiinnostuneita. Nuorukaisen agentin Mino Raiolan mukaan hän on 170 miljoonan euron arvoinen.

– Raiola jaksaa aina sanoa minulle tuon saman lukeman. Mutta se ei minua kiinnosta. Yritän vain pitää hauskaa kentällä ja nauttia jalkapallosta, koska siitähän tässä on kyse, Donnarumma sanoo Rai Sportille.

– Mietin ainoastaan AC Milania ja oman työni tekemistä entistä paremmin. Harjoittelen ja pelaan aina niin sitoutuneesti ja hyvin kuin pystyn.

Donnarummaa sen sijaan innostaa se, että hän saa olla maajoukkueessa yhdessä legendaarisen Gigi Buffonin kanssa.

– Meillä on todella hyvät välit. Jo ensi tapaamisella opin häneltä paljon ja seuraan hänen joka ikistä tekemistään harjoituskentällä, koska häneltä jos keneltä haluan oppia mahdollisimman paljon, harvinaisen tervepäisen oloinen nuori maalivahti sanoi.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!