Jalkapallostreamit

Katso huippujalkapalloa ilmaiseksi netissä

Jalkapalloa suorina livestream-lähetyksinä ilman kuukausimaksuja. Maailman parasta jalkapalloa täysin laillisesti mobiililla, tabletilla tai tietokoneella. Tältä sivulta löydät kaiken tarpeellisen liittyen Livestream-lähetyksiin.

Sisällysluettelo

Jalkapallo Livestream

Mistä näkee urheilua suorana ja ilmaiseksi? Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat livestream-lähetyksiä useista eri lajeista. Pääset katsomaan vedonlyöntiyhtiöiden kautta muun muassa jalkapallon huippusarjoja (Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliiga) ilmaiseksi. Näet siis esimerkiksi Cristiano Ronaldon tähdittämän Juventuksen ottelut ilmaiseksi livestream-lähetyksinä.

Mitä jalkapallon katsominen ilmaiseksi netistä vaatii? LiveStream-lähetyksiä voi seurata, mikäli sinulla on pelitililläsi rahaa. Yleensä rahaa täytyy olla tilillä 0,01 – 1€ riippuen peliyhtiöstä. NordicBetin tilillä täytyy olla vähintään 1€, jotta streamit näkyvät. Livestreamin seuraaminen vaatii siis pelitilin avaamisen sekä talletuksen.

Usein saat myös ensitalletuksen yhteydessä talletusbonuksen. Kun olet kerran tallettanut pelitilillesi rahaa, voit seurata koko kauden jalkapalloa ilmaiseksi.

Mitä jos pelitili löytyy jo? Voit katsoa livestream-lähetyksiä ilmaiseksi, mikäli pelitililläsi on rahaa. Usein riittää myös se, että olet lyönyt vetoa viimeisen 24h aikana.

Parhaat livestreamit katsoa jalkapalloa ilmaiseksi

Jalkapalloa voi katsoa useilta eri sivustoilta livestream -lähetyksinä. Suosittelemme Nordicbet TV:tä, josta näet laajalti eri jalkapallon huippusarjoja.

Nordicbet TV näyttää useita huippusarjoja ilmaiseksi ja suorina lähetyksinä. Alla listattuna sarjat ja turnaukset, jotka näkyvät livestream-lähetyksinä Nordicbet TV:stä. Pääsarjojen lisäksi valikoimasta löytyy myös eri maiden cup-turnauksia.

 • La Liga
 • Ligue 1
 • Serie A

La Liga livestream

Espanjan kovatasoinen La Liga on viime vuosina ollut kolmen suuren valtataistelua. Barcelonan ja Real Madridin rinnalle mestaruudesta on noussut Atlético Madrid.

Myös maailman suurin yksittäinen ottelu El Clásico näkyy Nordicbet TV:stä livestream-lähetyksenä.

Ligue 1 livestream

Neymar, Lionel Messi, Kylian Mbappé… Siinä Ranskan Ligue 1:n tähtiloistoa. Suurin osa edustaa maan kirkkainta jalokiveä Paris Saint-Germainia.

Serie A livestream

Nordicbet TV näyttää huippupelejä ilmaiseksi ja suorana.

Näin pääset käyttäämään Nordicbetin futisstreamia:

Nordicbet TV:n livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa.

Huippusarjojen uutisointi

Euroopan huippusarjoista kirjoitetaan Suomessa paljon. Esimerkiksi Valioliiga kiinnostaa Suomessa todella paljon. Mikäli haluat pysyä hyvin perillä Valioliigan ja La Ligan tapahtumista, suosittelemme seuraamaan seuraavia uutissivustoja sarjoihin liittyen:

Myös SuomiFutis-sivustolta löytyy kattavasti uutisointia eri sarjoista. Pääset lukemaan ulkomaisten sarjojen artikkeleita alla olevista linkeistä:

SuomiFutis-sivusto seuraa myös tarkasti ulkomailla pelaavien suomalaisten otteita. Näitä uutisia pääset lukemaan tästä linkistä.

Jalkapalloon liittyviä englanninkielisiä uutissivustoja riittää vaikka millä mitalla. Luonnollisesti sivustojen luotettavuudessa on eroja. Alla muutama sivusto, joista löytää rutkasti luotettavaa uutisointia Euroopan huippusarjoista.

Miten Urheilustream toimii?

Livestream-lähetykset perustuvat tiedonsiirtoon, jossa katsoja näkee sisältöä samaan tahtiin, kun kuvattavaa materaalia ladataan/tallennetaan. Jos lataus keskeytyy, myös katselu keskeytyy.

Lähetykset toimivat usein myös mobiililla. Esimerkiksi Nordicbet TV:n lähetykset näkyvät mobiililla ja tabletilla. Lisäksi jalkapallostream-lähetyksiä voi katsoa toki myös tietokoneella.

Täytyykö lyödä vetoa nähdäkseen pelin? Ei tarvitse. Livestream-otteluita voi katsoa ilman rahapelaamista. Tarvitset vain pelitilillesi rahaa 0,01-1€ riippuen vedonlyöntiyhtiöstä, ja voit katsoa otteluita ilmaiseksi.

Jalkapallon Livestream-otteluiden selostuskieli on usein englanti. Mutta esimerkiksi Nordicbet TV näyttää yksinoikeudella suomalaisten seurojen euro-pelejä (Mestarien liiga, Eurooppa-liiga) suomeksi selostettuina.

Onko streamin katsominen laitonta? Ei missään tapauksessa. Vedonlyöntiyhtiöt ostavat lähetysoikeuksia eri sarjoihin ja otteluihin, ja tarjoavat otteluita ilmaiseksi asiakkailleen. Streamien katsomiseksi sinulla täytyy olla pelitili ja pelitilillä rahaa 0,01-1€ riippuen yhtiöstä.

Voit katsoa livestream-lähetyksiä useiden eri vedonlyöntiyhtiöiden kautta.

Miten voit tallettaa sivustoille?

Livestreamien katsominen vaatii pelitilin ja sen, että pelitilillä on 0,01-1€ rahaa. Talletuksen voi tehdä usealla eri tavalla. Kaikki talletustavat ovat turvallisia ja nopeita. Alla erilaisia menetelmiä, joilla voit tehdä talletuksen:

   • Visa / Mastercard
   • Neteller / Skrill / Webmoney
   • Paysafecard
   • Trustly
   • Pankkisiirto

Voit myös asettaa talletusrajan halutessasi. Talletuksen pitäisi näkyä talletustavasta riippumatta pelitililläsi välittömästi.

Jalkapallo Livestream -lähetysten hyödyt

   • Livestreamien katsominen on ilmaista. Tarvitset vain pelitilin ja ensitalletuksen.
   • Ottelut näkyvät suorina lähetyksinä.
   • Ottelut ovat selostettu usein englanniksi
   • Saat talletusbonuksen, jos avaat uuden pelitilin futisstreamin katsomiseen.
   • Vedonlyönnin avulla voit saada matsien seuraamiseen lisäjännitystä.