© Kuva: Getty Images

Kuka olisi uskonut, että Southampton lyö Interin? – voitti laukaukset 15-2!

Kuka olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut, että Southampton pesee eurokentillä maineikkaan Internazionalen. Torstaina niin kuitenkin kävi, kun Soton otti kotonaan maukkaan 2-1-voiton Eurooppa-liigassa.

Southamton hallitsi palloa 57-prosenttisesti ja voitti laukaukset peräti 15-2. Mauro Icardi iski kuitenkin vieraat johtoon, kunnes Virgil van Dijk tasoitti. Lopulta ratkaisu tuli Interin Yuto Nakamoton omana maalina.

– Olen todella iloinen pelaajien ja fanien puolesta. Me dominoimme peliä täydellisesti, mutta silti alku oli hankala. Tämä oli meiltä fantastinen peli – ja niin oli lopulta tuloskin, Southamptonin manageri Claude Puel sanaili BBC:n mukaan.

Southamton on lohkokakkosena seitsemällä pisteellä, Sparta Praha on kaksi pistettä edellä. Seuraavaksi juuri nämä kohtaavat Prahassa, viimeisellä kierroksella Soton saa kotiinsa Hapoelin.

– Tiesimme, että tämä voitto olisi todella tärkeä meille. Mutta peli ei tietenkään ole ohi, tavoitteemme on mennä jatkoon ja sinne on vielä matkaa, Puel muistutti.

– Tämä oli siksikin tärkeä voitto, että nousimme tappioasemasta ja pelaajani näyttivät luonnetta. Tästä saamme paljon itseluottamusta.