© Kuva: Getty Images

Kuvat: Englannin kapteeni umpijurrissa joukkueen hotellilla – ”Ei pystynyt muodostamaan lauseita”

Englannin maajoukkueen kapteeni Wayne Rooneyn alkukausi on ollut vaikea niin maajoukkueessa kuin seurajoukkueessa Manchester Unitedissa. Nyt Rooney nousi otsikoihin oltuaan joukkueen hotellilla todella humalassa viime perjantaina voitetun Skotlanti-ottelun jälkeen.

Brittilehti The Sunin mukaan Rooney oli mennyt hotellilla järjestettyihin hääjuhliin Englannin jumppapuku yllään ja vetänyt rehellisesti kännit. Mistään parista lasista viiniä ei voida puhua, sillä häävieraiden mukaan Rooney oli ollut todella huonossa kunnossa.

– Hän ei pystynyt muodostamaan lauseita, ja hän kaatuili – kukaan ei saattanut uskoa tätä miestä Englannin maajoukkueen kapteeniksi, eräs häävieras kertoi.

Myös hotellin työntekijä myönsi Rooneyn vahvan humalatilan.

– Hän aiheutti hälyä, joten sana kiiri nopeasti. Hän kaatuili ympäriinsä, eikä juuri pystynyt puhumaan. Se oli hankala tilanne henkilökunnalle, sillä Englannin maajoukkuepelaajat käyttävät tätä hotellia usein. Emme halua loukata heitä, The Sunille kerrottiin.

Rooneyn maajoukkueura on ollut jo pitkään tapetilla, ja moni asiantuntija on ollut sitä mieltä, että Rooneyn olisi aika lopettaa Englannin maajoukkueessa. Viimeiset sekoilut eivät ainakaan puolla Rooneyn jatkoa.

Katso kuvia Rooneyn toilailuista täältä (The Sun).

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!