© Kuva: Getty Images

Leicester varmisti sensaatiomaisen lohkovoiton: ”Uskomaton juttu tällaiselle seuralle”

Leicester löi tiistaina Mestarien liigassa Club Brüggen 2-1 ja varmisti lohkovoittonsa jo ennen päätöskierrosta. Leicesterillä on 13 pistettä, Portolla kahdeksan ja FC Kööpenhaminalla kuusi. Brügge on yhä nollakerhossa.

Saavutus on melkoinen, sillä seura on mukana ensi kertaa historiansa aikana. Valioliigassa peli tökkii, mutta Euroopassa kulkee.

– Leicesterin kaltaiselle seuralle lohkovoitto on ihan uskomaton juttu. Kaikki on sujunut jopa paremmin kuin odotimme. Ottelu sujui kuin tanssi niin kauan, kun johdimme 2-0. Kun Brügge kavensi, jouduimme todella taistelemaan voiton eteen aivan loppuun saakka, kertoi joukkueen kapteeni Wes Morgan BBC:n mukaan.

– Tämä on mahtava tunne voittaa koko lohko. Sitä me lähdimme hakemaan, mutta helpolla se ei tänään tullut, komppasi toisen maalin rangaistuspotkusta tehnyt Riyad Mahrez.