© Kuva: Getty Images

ManU-floppi valmis lähtemään lainalle tammikuussa – suuntana Turkki?

Viime kaudella Manchester Unitediin tullut Memphis Depay ei ole pystynyt vakuuttamaan manageriansa Jose Mourinhoa ja peliaika on jäänyt todella vähäiseksi Unitedissa. Depay onkin valmis Guardianin mukaan lähtemään lainalle tammikuussa.

Eurooppa-liigassa viime torstaina ManU:n kaatanut Fenerbache on ollut kiinnostunut 22-vuotiaan hollantilaisen otteista. Depay on brittilehden mukaan avoin siirtymään väliaikaisella lainasopimuksella Turkkiin.

Fenerbachen päävalmentaja Dick Advocaat uskoo maamiehensä kykyihin.

– Hänellä on potentiaalia olla huippupelaaja. Sitä hän ei ole menettänyt. Hänen ongelmansa on se, että ManU:lla on niin monta huippupelaaja kokoonpanossa. Hänelle tärkeää olisi saada peliaikaa säännöllisesti, Advocaat sanoi Guardianille.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!