© Kuva: Getty Images

Nähdäänkö Roman Eremenkon seurajoukkueessa kova ratkaisu?

Roman Eremenkon seurajoukkueen päävalmentaja Leonid Slutski on myrskyn silmässä.

Uutistoimisto RIA Novostin sisäpiiritiedon mukaan TsSKA:ssa saatetaan nähdä kova ratkaisu, sillä Slutski saattaa erota jo ensi viikolla pelattavan Mestarien liigan Tottenham-pelin jälkeen, jolloin ykkösjoukkue aloittaa loman.

Lähde kertoo, että Slutskilla on lopullinen päätösvalta eroamisessa. TsSKA:n kausi on mennyt täysin pipariksi Eremenkon hyllytyksen sekä useiden avainpelaajien loukkaantumisten takia. Mestarien liigassa TsSKA on jäämässä jo alkulohkoon eikä kotimaankaan sarjassa ole mennyt kehuttavasti, sillä kärki on jo 11 pisteen päässä.

Slutski on tuonut menestystä TsSKA:lle astuttuaan päävalmentajaksi vuonna 2009. Slutskin johdolla moskovalaisseura on juhlinut kolmesti Venäjän mestaruutta, kahdesti Venäjän cupia ja kerran maan Supercupia.