Pep Guardiola vannoi vielä perjantaina, ettei Yaya Toure pelaa hänen joukkueessaan ennen kuin miehen agentti Dimitri Seluk on pyytänyt anteeksi häneltä kovia lausuntojaan.

Tarina on mielenkiintoinen. Guardiola jätti ensin Touren valitsematta Mestarien liigan pitkälle listalle, johon valittiin 32 kenttäpelaajaa. Tästä agentti Seluk tulistui täysin. Lue uutinen Selukin pinnan palamisesta tästä linkistä.

Sitten Toure tuli esiin ja pyysi anteeksi, mutta se ei Guardiolalle vielä kelvannut. Tässä linkki Touren anteeksipyyntöön.

Sitten Seluk jatkoi kiukutteluaan, mutta myönsi sentään, että he haluavat tehdä rauhan Guardiolan kanssa.

Niin tai näin, nyt Guardiola keroo, että skisma on ohi ja Toure on valinnoissa samalla viivalla kuin kaikki muutkin pelaajat.

– Olen puhunut Yayan kanssa tänään, se oli yksityinen keskustelu. Olemme selvittäneet asiat. Tämä on hyvä asia Manchester Citylle, se on kaikkein tärkeintä. Ja tietysti myös pelaajalle, jota arvostan todella paljon. Olen tuntenut hänet todella pitkään, Guardiola sanoi ESPN:n mukaan.

– Yaya on pysynyt nöyränä koko ajan, käynyt joka ikisessä palaverissa ja kaikissa harjoituksissa hyvällä asenteella.

Toure on nyt tarjolla kokoonpanoon siinä, missä muutkin. Hän on kuitenkin keskikentän nokkimisjärjestyksessä Ilkay Gündoganin, Fernandinhon, Fernandon ja Aleix Garcian takana.

Lähde Cityn sisältä kertoi ESPN:lle, ettei Toure todennäköisesti ole kokoonpanossa, kun City kohtaa tänään Middlesbroughin.