© Kuva: Pekka Mäntylä

SJK sopimukseen maajoukkuepuolustajan kanssa

SJK kertoo solmineensa jatkosopimuksen Andorran maajoukkuetta edustavan Marc Valesin kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2017 ja 2018.

– Marc osoitti tasonsa jo viime kaudella ja on erittäin hienoa että hän jatkaa täällä, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari kommentoi SJK:n verkkosivuilla.

Ennen SJK:ta 26-vuotias keskuspuolustaja pelasi Espanjan kolmannella sarjatasolla, L’Hospitaletin paidassa. Hän siirtyi Seinäjoelle elokuussa 2016 ja oli mukana voittamassa Suomen Cupin mestaruutta, sekä pronssimitaleja.

– On mahtavaa jatkaa kaksi seuraavaa kautta tässä suuressa seurassa. Täällä on menossa kiinostava projekti ja täällä on uskomattoman hieno ympäristö, jossa voi saavuttaa mahtavia asioita, pelaaja sanoi.

– Viime kauden alkupuolen hankaluudet olivat melko merkityksetöntä isossa kuvassa, sillä tärkeimmässä vaiheessa kautta tämä ryhmä oli todellinen joukkue. Näytimme, että olimme myös paras joukkue voittamalla Suomen Cupin ja taistelemalla aivan loppuun saakka sarjan voitosta.