AC Oulu ja Tuomas Mustonen, 31, ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen kaudelle 2017. Mustonen pelasi viime kaudella Veikkausliigassa HIFK:n paidassa sekä Kakkosen Gnistanissa.

Mustonen on pelannut uransa aikana Kakkosessa Gnistanin paidassa 164 ottelua, joissa hän on iskenyt hurjat 98 maalia. Ykkösessä mieheltä löytyy kokemusta Käpylän Pallon sekä HIFK:n paidasta. Ykkösen otteluita on kertynyt 42, joissa on syntynyt 11 maalia. Veikkausliigassa HIFK:n riveissä tilille on kertynyt kuusi ottelua.

– Halusin siirtyä seuraan, jossa on tavoitteellisuutta. Viime kauden jälkeen pidin perheeni kanssa palaverin, ja mietin että haluaisin vielä mahdollisuuden panostaa täysillä futikseen.

– Oulun päässä Markus ”Mako” Heikkinen oli heti kiinnostunut, joten asiat lähtivät nopeasti rullaamaan eteenpäin. Halusin löytää mahdollisimman hyvän paketin, missä voin sovittaa yhteen futiksen ja perheen. Oulussa on vaimon kautta jo valmiina tuttuja ja sukulaisia, joten AC Oulu oli minulle erittäin hyvä vaihtoehto.

Mustonen on tullut tunnetuksi varsinkin Gnistanissa pituushyppy-tuuletuksestaan, jonka hän usein teki maalin jälkeen Oulunkylän kentällä, lue lisää tästä linkistä.

Lähde: AC Oulu