Suomifutiksen legenda Atik Ismail esitti Twitterissä oman toiveensa Huuhkajien päävalmentajaksi, joka ei lopulta kuitenkaan toteutunut. Markku Kanerva jatkaa maajoukkueen päävalmentajana kolmivuotisella sopimuksella Hans Backen saatua potkut.

Ismail olisi halunnut nähdä RoPS:n päävalmentaja Juha Malisen maajoukkueen peräsimessä.

– Minulle suomalainen futis on maailman tärkeintä. Siitäkin syystä toivon, että uusi maajoukkueen valmentaja on Juha Malinen, Ismail kirjoitti Twitterissä.

Malinen oli viime vuonna lähellä nousta Huuhkajien päävalmentajaksi, mutta lopulta nenän edestä paikan vei Backe. Malista ei kysytty päävalmentajapestiin Backen saatua potkut, vaikka RoPS-luotsi olisi ollut valmis hyppäämään päävalmentajaksi.

– Kyllähän minä tietenkin aina olen, mutta tässä asiassa olen ollut ihan statistina. Minulla ei ollut osaa eikä arpaa tähän valintaan, Malinen kertoi Ylelle.

– Mutta totta kai suomalaisen valmentajan kunnianhimo on suomalaisen pelin kehittäminen. Ja pidän luonnollisena asiana, että kaikki me suomalaiset valmentajat haluaisimme olla myös maajoukkueen päävalmentajia, Malinen jatkoi.

Jos et näe alla olevaa Atik Ismailin twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Atik Ismail

@atikhjk
Minulle suomalainen futis on maailman tärkeintä. Siitäkin syystä toivon, että uusi maajoukkueen valmentaja on JUHA MALINEN.