Zlatan Ibrahimovic on kuin punaviini: ”Voisin pelata vielä 50-vuotiaana”

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic oli viikonlopun Valioliigakierroksella hyvässä vedossa. Ruotsalaishyökkääjä iski West Bromwichia vastaan Manchester Unitedin molemmat maalit, kun punapaidat haki vieraista voiton 0-2.

Yhdeksään edelliseen peliin maaleja on tullut peräti kymmenen. Alkukauden kankeudet ovat muisto vain.

– Olen onnellinen ja minusta tuntuu hyvältä. Vaikka olen 35-vuotias, mielessäni olen vielä kaksikymppinen. Voisin pelata vielä 50-vuotiaana, mutta se ei ole minusta kiinni, Ibrahimovic sanoi Goalin mukaan.

Ibrahimovic on maalipörssissä kolmantena. ManU:n parantuneista otteista on myös Ibrahimovicia kiittäminen, sillä ruotsalainen on tehnyt tärkeitä voittomaaleja Unitedille. Ibrahimovicilta löytyi syy tähänkin.

– Mitä vanhemmaksi tulen, sitä paremmaksi tulen, kuten punaviini. Pidätkö punaviinistä? Olen täydellinen esimerkki siitä. Mitä vanhemmaksi tulen sitä paremmin pelaan, Ibrahimovic sanoi.

Ibrahimovicia on huhuiltu jo ensi kaudeksi MLS-sarjaan. Ibrahimovicin sopimus on yksivuotinen, mutta se sisältää option myös ensi kaudesta, ja viimeisten näyttöjen ja lehtitietojen mukaan ruotsalainen olisi jatkamassa Manchesterissa myös ensi kaudella, lue lisää aiheesta täältä.