Arsenal-luotsi Arsene Wenger haluaa pitää kiinni kahdesta loukkaantuneesta pelaajastaan Santi Cazorlasta ja Per Mertesackerista.

Cazorla loukkaantui lokakuussa, eikä ole sen jälkeen pystynyt pelaamaan. Espanjalaisen sopimus on voimassa kesäkuuhun 2017 asti, kuten myös Mertesackerin. Saksalaispuolustaja ei ole pelannut loukkaantumisten vuoksi vielä tällä kaudella peliäkään.

Cazorla, 32, on ollut vahvasti huhujen mukaan palaamassa La Ligaan. Lehtitietojen mukaan ainakin Atletico Madrid on ollut kiinnostunut Cazorlasta. Mertesacker, 32, on taas ollut huhujen mukaan palaamassa Saksaan, josta kiinnostusta on ollut ainakin Werder Bremenistä ja Hannoverista.

– Cazorlan ja Mertesackerin jatkosopimukset eivät riipu heidän kunnostaan. Meillä on optiot molemmista, ja uskon, että käytämme ne, Wenger sanoi seuran nettisivuilla.

Wengerin mukaan molemmat pelaajat ovat tärkeitä Arsenalille joukkueen ikärakenteen kannalta.

– Haluamme pitää heidät taitojensa puolesta, mutta yhtä lailla myös heidän henkisen lujuuden takia. Tarvitsemme tasapainon nuorten ja kokeneiden pelaajien välille. He ovat tärkeitä siinä, Wenger sanoi.

Lähde: Goal