Englantilais-suomalainen ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Arsenalin kokoonpanossa. Arsene Wenger on vahvistanut The Independent-lehdelle, että Carl Jenkinson siirtyy todennäköisesti pois Arsenalista muutaman päivän sisällä.

– Hänen siirtonsa on mahdollinen. Se tapahtunee seuraavien kahden tai kolmen päivän aikana, Wenger myönsi.

Siirron kohteeksi on vahvimmin ehdolla Crystal Palace, jossa Jenkinsonia odottaisi tuttu valmentaja. 24-vuotiaan laitapuolustajan pelatessa lainalla West Hamissa häntä valmensi Sam Allardyce, joka korvasi Alan Pardewn Crystal Palacessa muutama viikko sitten. Jenkinson oli Allardycen alaisuudessa avauskokoonpanon vakiokasvo.

Kysyttäessä onko Palace seura jonne puolustaja siirtyy, vastasi Wenger arvoituksellisesti.

– Tunnutte tietävän hyvin asianne, Arsenal-valmentaja sanoi.