Lauantaina nähtiin upeaa FA Cup -draamaa.

Wycombe Wanderers oli lähellä vastata FA Cupin todellisesta jymypaukusta. Neljännellä sarjatasolla, eli League Two -sarjassa pelaava Wycombe taipui vieraskentällä 4-3 Tottenhamille. Voittomaali nähtiin vasta lisäajan viimeisellä minuutilla.

Wycombe meni ensimmäisellä puoliajalla jo 0-2-johtoon Paul Hayesin maaleilla. Tottenham nousi kuitenkin toisella puoliajalla tasoihin Heung-Min Sonin ja Vincent Janssenin onnistuttua maalinteossa.

Viimeisen vartin aikana nähtiin todellista Cup-draamaa. 36-vuotias hyökkääjä Garry Thompson vei vieraat 2-3-johtoon 83. minuutilla.

Voitto oli jo Wycomben hyppysissä, mutta Dele Alli toi Spursin tasoihin juuri ennen täyttä aikaa.

Seitsemännellä lisäaikaminuutilla Son päästi Spursin pahasta tekemällä illan toisensa. Näin ollen Tottenham jatkaa FA Cupissa seuraavalle kierrokselle.