Fifa valitsee parhaiden pelaajien lisäksi myös parhaat fanit tai parhaat teot, mitä fanit ovat tehneet.

Viime vuoden ehdokkaat ovat kaikki erittäin upeita. Yllä olevalla videolla Liverpoolin ja Dortmundin välisessä Eurooppa-liigan puolivälierässä, molempien seurojen fanit lauloivat yhdessä Anfieldilla joka ottelua ennen kuultavan ”You Never Walk Alone” -kappaleen.

Laulu laulettiin Hillsborough’n tragedian uhrien kunniaksi. Vuonna 1989 FA Cupin ottelussa Nottinghamin ja Liverpoolin välillä tapahtui hirvittävä onnettomuus, jossa ihmistungoksessa kuoli 96 ihmistä.

Toinen ehdokas tulee Hollannin liigan ottelusta, jossa toisensa kohtasivat Feyenoord ja ADO Den Haag. ADO Den Haagin fanit heittivät yläkatsomosta pehmoleluja alla oleville Feyenoord-faneille, jotka olivat lasten sairaalan asiakkaita. Katso video tästä.

Kolmas ehdokas on varmasti ehdokkaista tunnetuin. Islannin fanit EM-turnauksessa Ranska-ottelun jälkeen. Fanit antoivat suuret aplodit upeasti turnauksessa venyneelle Islannin joukkueelle tunnetuin HU-huudoin, johon joukkue myös yhtyi. Katso video tästä.