Ranskalainen supertähti Dimitri Payet meni lakkoon, eikä suostunut enää pelaamaan West Hamissa. Hän sai lopulta tahtonsa läpi ja häipyi Marseilleen.

Nyt samanlainen episodi on menossa mestarijoukkue Leicesterissä. 30-vuotias argentiinalaishyökkääjä Leonardo Ulloa on pelannut ainoastaan kerran avauksessa syksyn aikana. Kahdella edelliskaudella hän teki yhteensä 17 liigamaalia.

Hän pyysi saada siirron itse, koska käyttöä ei tuntunut olevan. Sunderland teki Ulloasta 8,5 miljoonan euron tarjouksen maanantaina, mutta Leicester hylkäsi sen. Pelaaja kokee tulleensa petetyksi.

– Kaikella kunnioituksella fanejamme kohtaan, mutta tunnen, että Claudio Ranieri ja tämä seura on pettänyt minut. En tule enää pelaamaan heille, Ulloa vuodatti twitterissä.

– Ranieri sanoi minulle pari viikkoa sitten, että jos tulee 6-7 miljoonan tarjous, hän auttaisi minua siirtymään muualle. Nyt tarjottu summa oli käsittääkseni suurempikin. En ymmärrä tilannetta. Miksi he eivät anna minun rakentaa uraani jossakin muualla, kun heillä ei selvästikään ole käyttöä minulle, Ulloa tilitti Sky Sportsilla.