Ex-Valioliigamaalivahti povaa Arsenalille karua iltaa: ”Kurinalaisuus ei ole ollut Arsenalin vahvuus”

© Kuva: Getty Images

Arsenal aloittaa keskiviikkona Mestarien liigan pudotuspelit vierasottelulla Bayern Müncheniä vastaan.

Arsenal vei vihdoin ja viimein Mestarien liigassa lohkovoiton ja helpomman arvan saaminen piti olla tästä palkintona. Vielä mitä, kun vastaan tuli Bayern. Ex-Valioliigamaalivahti Peter Enckelman uskoo, että Tykkimiesten pelit voivat tämän kauden Mestarien liigassa olla käytännössä taputeltu, kun ensimmäisessä osaottelussa tulostaululle vilkahtaa komeat kotijoukkueen voittolukemat.

– On täysin mahdollista, että Bayern tekee kolme, jopa neljä maalia ja homma on selvä. Toivon, ettei näin tapahdu, mutta mahdollista se on. Arsenal ei saisi tehdä yhtään virhettä ja joukkueen pitäisi olla 90 minuuttia kurinalainen. Eikä se kurinalaisuus ole ollut Arsenalin vahvuus, pohtii Enckelman Betsafen sivuilla.