FC Inter julkisti tiistaina uusimman pelaajahankintansa, kun se esitteli lehdistötilaisuudessaan brasilialaisen topparin Alan Henriquen .

25-vuotias brassitoppari on viimeksi pelannut Portugalin Liga NOS:ssa CD Nacionalin kanssa. Hän pelasi viime kaudella Portugalin korkeimmalla sarjatasolla viisi ottelua, mitä ennen otteluita on kertynyt Portugalin kakkostasolla sekä Brasilian eri sarjoissa.

Viime kesänä Henrique treenasi ja neuvotteli tuntemattoman qatarilaisjoukkueen kanssa, mutta siirtoa ei ikinä tapahtunut. Hän on pelannut myös viisi ottelua Brasilian alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa.

Interin päävalmentaja Shefqi Kuqi kehui uuden hankinnan pelillisiä ja henkisiä ominaisuuksia.

– Hän puolustaa todella hyvin ja on erittäin agressiivinen pelaaja. Alan on myös ikäänsä nähden erittäin kokenut pelaaja. Hän on kaiken kaikkiaan hyvä tyyppi. Meillä on jo valmiiksi hyvä ryhmähenki joukkueessa, ja uskon, että hän sopeutuu nopeasti, Kuqi sanoi lehdistötilaisuudessa.

Henrique kertoi, että hänellä on kovat odotukset ensi kaudella ja, että hän viihtyy jo Turussa hyvin.

– Joukkue on hyvin rakennettu, ja täällä on paljon laadukkaita pelaajia. Tavoitteeni on tulla tänne voittamaan, Henrique sanaili tulkin avulla.

Kuqi ei vielä paljastanut, pelaako Henrique huomenna IFK Mariehamnia vastaan Suomen Cupissa, mutta kertoi, että brasilialainen matkaa joukkueen mukana Ahvenanmaalle.

Shefki Kuqi

@shefkikuqi
Alan puolustaa todella hyvin ja on erittäin agressiivinen pelaaja ja on myös ikäänsä nähden erittäin kokenut.@FCINTERofficial #fcinterturku