Lähteekö Real Madrid riskillä? ”Napolin paikka iskeä”

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Real Madrid isännöi tänään Napolia Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ensimmäisessä osaottelussa.

Real Madrid on kotikentällään selkeä ennakkosuosikki. Yksi kysymysmerkki nousee kuitenkin ilmoille, sillä Zinedine Zidane kokeili uutta peliryhmitystä edellisessä La Ligan ottelussa Osasunaa vastaan.

– Real aloitti kolmen miehen alakerralla. Oliko se vain kokeilu, vai oliko se kokeilu Mestarien liigan ottelua silmällä pitäen? Siinä voi olla joku idea juuri Napolia ajatellen. Mutta riittääkö yksi kerta? On sitä varmasti hiottu harjoituksissakin, mutta vain kerran pelissä ja vastustaja oli aivan toista luokkaa kuin Napoli. Siinä voi olla Napolin paikka iskeä, jos Realissa lähdetään kokeilemaan jotain uutta juttua, arvioi Suomen A-maajoukkueen entinen hyökkääjäpelaaja Roni Porokara peliyhtiö Betsafen videoennakossa.

Napoli on ollut Serie A:ssa hyvässä vireessä ja antoi jonkinlaisen myrskyvaroituksen hyökkäysvoimastaan kaatamalla edellisessä vieraspelissään Bolognan maalein 7-1. Porokara ei kuitenkaan usko, että keskiviikkona nähdään mitään maali-ilottelua.

– Tämä kun on ensimmäinen ottelu, niin ei ole mitään järkeä kummallakaan lähteä röyhimään. Uskon, että Real tämän vie ja lukemat voivat hyvinkin olla 1-0, Porokara toteaa.

 


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2.Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!