© Kuva: Getty Images

Lehti: Lionel Messin jatko Barcelonassa vaakalaudalla – huhut yltyvät!

Lionel Messi ja FC Barcelona ovat edelleen neuvottelupöydässä ja aiheena on yhä Messin jatkosopimus. Uusimmat lehtitiedot väittävät, ettei Messin jatkosopimus ole todellakaan selvä.

Italialainen La Republica -lehti kertoo, että Messin jatkosopimus on uhattuna. Messin nykyinen sopimus on voimassa kesäkuuhun 2018 asti. Uutta jatkosopimusta on neuvoteltu jo viime kesästä lähtien ilman tuloksia.

Lehden mukaan Messi haluaisi uuden jatkosopimuksen myötä palkaksi 50 miljoonaa euroa vuodessa puhtaana käteen. Palkka saattaa nousta kynnyskysymykseksi sopimuksen onnistumisen kannalta.

Barcan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu on useaan otteeseen vannonut Messin jatkavan Barcelonassa. Fakta on kuitenkin se, että sopimusneuvottelut ovat kestäneet todella kauan, joka on nostattanut entisestään siirtohuhuja. Varmaa on myös se, että Barcelona yrittää tehdä kaikkensa, jotta Argentinan maajoukkuekapteeni jatkaisi seurassa.