Liverpool aloitti kautensa vahvasti ja oli vielä syksyllä yksi suurista mestaruussuosikeista Valioliigassa. Vaikean tammikuun jälkeen Jürgen Kloppin miehistö on kuitenkin jo 13 pistettä sarjakärki Chelsean alapuolella sarjan viidennellä sijalla.

Punaisten keskikenttämiehen Adam Lallanan mukaan Chelsean vahvuuksiin kuuluvat tuloshakuinen peli ja kokemus.

– Heidän pelaamisestaan huokuu kokemus ja se, että he ovat tottuneita saamaan kolme pistettä. Chelsean ei tarvitse olla joka ottelussa parhaimmillaan. Pelejä ei aina tarvitse voittaa viidellä tai kuudella maalilla. Siinä meillä on vielä opittavaa, Lallana kertoi Liverpool Echolle.

Hänen mukaansa Liverpoolissa ei ole James Milnerin lisäksi tarpeeksi voittamaan tottuneita pelaajia.

– James on varmaankin ainut meistä, jolla on sellaista kokemusta, sillä hän taisteli Manchester Cityssä mestaruuksista joka vuosi. Minä tai muut pelaajamme emme ole kokeneet vastaavaa, joten meidän tulee kuunnella Jamesia ja oppia hänen neuvoistaan, mikäli haluamme palata takaisin voittojen tielle.