PSG ei omaa eväitä yllätykseen: ”Iso herra puuttuu kärjestä”

© Kuva: Getty Images

PSG isännöi tänään Barcelonaa Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

PSG on yllättävässä tilanteessa Ranskan pääsarjassa, sillä se ei johdakaan sitä ylivoimaisesti, vaan on toisena kolme pistettä Monacoa jäljessä. Tiistaina se joutuu kotikentällään Parc des Princesilla kovaan testiin, kun vieraaksi saapuu mahtiseura Barcelona.

– PSG on dominoinut Ranskan sarjaa pari kautta ja nyt ne eivät johdakaan sarjaa. Maaleja ei ole tullut samaan tahtiin, kun iso herra (Zlatan Ibrahimovic) on puuttunut kärjestä. PSG ei kyennyt kaatamaan Barcelonaa silloinkaan, kun se dominoi kotoista sarjaansa, joten ei se klaaraa sitä nytkään, toteaa Suomen A-maajoukkueen entinen hyökkääjä Roni Porokara Betsafen sivuilla.

Barcelona hioi kuvioitaan teräviksi viime viikonloppuna kaatamalla Alavesin maalein 6-0.

– Hyvä voitto alla. Tulos kantaa varmasti Mestarien liigaankin.