© Kuva: Getty Images

Serie A:ssa omituinen ottelu: ensin kolme maalia varttiin – sitten viisi puoleen tuntiin!

Torinon ja hännänhuippu Pescaran Seria A -ottelu oli melkoisen omalaatuinen.

Ensin Torino iski kolme maalia 13 minuuttiin: Iago Falque, Arlind Ajeti ja Andrea Belotti veivät Totion jo vartissa 3-0 johtoon.

Seuraava maali tehtiin 53. minuutilla, kun Adem Ljajic vei isännät jo 4-0-johtoon. Yhdeksän minuuttia myöhemmin Belotti iski illan toisen osumansa ja tilanne oli jo 5-0. Belotti on tehnyt jo 15 liigamaalia tällä kaudella.

12 minuuttia myöhemmin Pescara kavensi, ja toinen kavennus tuli vain kaksi minuuttia myöhemmin. Tästä meni kahdeksan minuuttia, kun peli oli jo 5-3. Siihen Pescaran kiri kuitenkin hyytyi ja se on edelleen kirkkaasti sarjan viimeisenä vain yhdeksällä pisteellä 24 ottelusta.