Töpeksiikö Barcelona taas lauantaina? ”Barcelona on menettänyt tyhmiä pisteitä”

© Kuva: Getty Images

Barcelona on pelannut tällä kaudella peräti kuusi tasapeliä ja menettänyt pisteitä selvästi ennalta heikommille joukkueille.

Barcelonan lauantainen vastus Deportivo Alaves on ollut viime aikoina hyvässä iskussa. Sitten marraskuun 5. päivän Deportivo on kokenut vain kaksi tappiota 19 ottelussaan kaikki kilpailut mukaan lukien. Viime sunnuntaina se haki komean 4-2-voiton Sporting Gijonin kotiluolasta.

Silloin, kun Alavesin puolustuspeli pysyy tiiviinä, sille on todella vaikea tehdä maalia. Ennen viime viikonloppua se piti maalinsa kolmesti perättäin koskemattomana. Myös tulivoimainen Atletico Madrid joutui tuskastumaan sen muurin edessä. Lauantaina Alavesin alakertaa koetellaan La Ligan kovimmalla hyökkäyskalustolla.

– Barcelona on menettänyt tällä kaudella tyhmiä pisteitä, mutta joukkuetta ei voi laskea mitenkään ulos vielä. Barcelonan seuraaminen on näin entiselle kärkimiehelle hienoa: milloin viimeksi isossa sarjassa on edes ollut kärkipari, joka mättää maaleja? Barcalla on kärkikolmikko!

– Parhaimmillaan ne kaverit laittavat sellaisen show´n pystyyn, että huimaa. Alaves on vastassa lauantaina, mutta sieltä tuskin on tulossa Barcan pysäyttäjää, toteaa Suomen entinen A-maajoukkuepeluri Roni Porokara peliyhtiö Betsafen sivuilla.

 


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!