Tottenhamin taival eurokentillä päättyi – oma maali ja ulosajo ratkaisevassa osassa

© Kuva: Getty Images

Tottenham Hotspurin tie Eurooppa-liigassa tyssäsi varhaisessa vaiheessa, kun lontoolaisjoukkue jäi ulos kilpailun 16 parhaan joukosta. Torstai-illalla pelattu toinen osaottelu päättyi 2-2 ja belgialainen KAA Gent eteni neljännesvälieriin yhteismaalein 3-2.

Lontoolaiset lähtivät toiseen osaan maalin tappioasemasta, mutta saivat loistavan alun, kun Christian Eriksen iski varhaisessa vaiheessa 1-0-maalin.

Tottenhamilla eivät kuitenkaan olleet tähdet kohdillaan. Kymmenen minuuttia ensimmäisen maalin jälkeen, Harry Kane ohjasi pallon vahingossa omaan verkkoon, ja ennen ensimmäisen jakson loppua Dele Alli sai suoran punaisen kortin.

Eurooppa-liigan ennätysyleisö oli Wembleyllä seuraamassa, kun Tottenham yritti vajaamiehisenä tehdä kahta maalia edetäkseen kilpailussa.

Tunnin kohdalla Victor Wanyama huudatti lontoolaisyleisöä ja iski Tottenhamin yhden maalin päähän jatkopaikasta, mutta Gentin Jeremy Perbetin maali kymmenen minuuttia ennen loppuvihellystä pilasi isäntien takaa-ajon.

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino oli pettynyt, mutta näki myös hyviä puolia joukkueensa pelaamisessa.

– Olen erittäin pettynyt. Olimme innoissamme, kun pääsimme pelaamaan taas kotiyleisön eteen, mutta päästimme maalin ekalla jaksolla, minkä jälkeen kaikki oli hankalampaa. Toisesta puoliajasta olen ylpeä, sillä pelasimme rohkeasti ja loimme paikkoja. Saimme kuitenkin vain yhden maalin tehtyä, vaikka olimme erittäin energisiä, kertoi Pochettino BBC:lle.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!