Yksi tammikuun pitkittyneimmistä siirtosaagoista sai loppunsa, kun Dimitri Payet palasi West Hamista Marseilleen. Ranskalaistähti oli kieltäytynyt treenaamasta ja pelaamasta lontoolaisjoukkueen kanssa ja vaati siirtoa muualle perhesyistä.

West Hamin pitkäaikainen luottopelaaja Mark Noble kertoi Sky Sportsille, että joukkueessa on nyt pitkästä aikaa hyvä tunnelma.

– Hän on mahtava pelaaja, ja olimme tietysti murtuneita hänen lähdöstään. Tilanne oli kuitenkin vaikea managerille ja koko joukkueelle. Nyt se kivi on vierähtänyt sydämeltä, ja tämä on taas hyvä paikka pelata.

West Ham on pelannut neljä peliä Payetin lähdön jälkeen ja voittanut niistä kolme.

– Slaven (manageri) ei halunnut luopua Dimistä, mutta hän halusi eroon siitä tilanteesta. Meidän piti joukkueena käsitellä nämä asiat. Paras tapa siihen oli voittaa pelejä, kuten olemme tehneetkin.