Tiistai-ilta oli Arsenalin valmentajan Arsene Wengerin yksi uran vaikemmista päivistä. Fanit järjestivät mielenosoituksen jo ennen murskatappioon 5-1 päätyynyttä Mestarien liigan ottelua Bayern Müncheniä vastaan. Kannattajat vaativat, ettei Arsenal jatkaisi nykyisen valmentajansa kanssa enää ensi kaudella.

Itse ottelu oli vain bensaa kannattajien liekkeihin, kun Arsenal suli täydellisesti, ja nöyryytys oli valmis. Otteun jälkeen Wengerin asema Arsenalissa kyseenalaistettiin entistä kovemmin.

Nyt joukkueen pelaajista Héctor Bellerín on noussut puolustamaan valmentajaa vaikeimalla hetkellä. Laitapuolustajan mukaan koko joukkue seisoo Wengerin takana.

– Hän oli isossa roolissa tekemässä minusta huippupelaajaa, joka olen tänä päivänä. Pukuhuoneessa on muitakin pelaajia samassa tilanteessa. Me kaikki tuemme häntä ja haluamme hänen jäävän, Bellerín puolusteli rökäletappion jälkeen lehdistötilaisuudessa.

Hänen mukaansa koko joukkueen on kovalla työllä nostettava itsensä pois vaikeuksista.

-Jalkapallossa tulee nousuhetkiä ja joskus myös laskuja. Nyt olemme alhaalla, mutta meidän pitää tarkastella itseämme ja tehdä jotakin, Bellerín linjaa.

21-vuotias puolustaja pyysi erikseen anteeksi myös turhautuneilta Arsenalin kannattajilta.

– Minuun todella sattuu, kun fanit lähtevät kesken pelin stadionilta. Loppujen lopuksi pelaamme heitä varten, haluamme heidän olevan onnellisia ja haluamme heidän seisovan takanamme. Meidän on vain tehtävä heidät onnelliseksi loppukauden ajan.